woensdag, 19 december 2012 18:42

Wat gaan we doen dit weekend.

De kerstperiode is altijd een drukke tijd voor de veldrijders. Thijs van Amerongen rijd aankomende zaterdag in Essen en zondag in Namen. Op 2e kerstdag rijd hij in Zolder.

Ook dit weekend weer een GOW ditmaal in Enter op zaterdag. Zondag kun je een veldtoertocht in Markelo rijden. 2e Kerstdag is er de traditionele kerstcross in Eibergen.

 

Crossen Thijs van Amerongen.

Thijs moet zaterdag 22 december de Grote Prijs van Rouwmour in Essen rijden voor het Bpost bank trofee waar hij een 7e plaats heeft te verdedigen. Dit is live te zien op Sporza. De start is om 15.00 uur.

Zondag staat de 5e wereldbeker van Namen op het programma. De cross begint om 15.00 uur en is weer live te zien op Sporza. Deze cross wordt ook wel de Citadelcross genoemd.

Na 2 rust dagen staat de 6e wereldbeker cross in Zolder op het programma op 2e kerstdag. Ook deze is live te volgen op Sporza om 15.00 uur.

 
GOW Enter 22-12-2012.

Op 22 december 2012 wordt wegens groot succes voor de 2e keer de GOW veldrit van Enter georganiseerd. Na jarenlang een stilte met betrekking tot het veldrijden in Enter is er sinds vorig jaar weer nieuw leven in geblazen. Het parcours bevindt zich rondom‘Plan de Lee’ in Enter.

De jeugdrenners bijten het spits af en mogen als eerst een zwaar, technisch en selectief parcours gaan rijden.

Veldtoertochten in de buurt.

23  Sporthal de Haverkamp, Stationsstraat 28    Markelo    30-45 km    09.00-10.00 uur

Kerstcross woensdag 26-12-2012.

Tevens vindt er op tweede kerstdag weer de traditionale kerstcross plaats in Eibergen. Deze telt net als andere jaren niet mee voor de GOW competitie.

LET OP: Op de flyer staan de starttijden en de categorie-indeling. Ook deze zijn afwijkend. De dames mogen bij de masters rijden, dit staat echter niet vermeld op de flyer. Er wordt NIET gereden met de rugnummers van de GOW, maar met nummers van de Stofwolk. Ook wordt er niet op klassement gestart. De wedstrijd wordt verreden op sportcomplex "De Bijenkamp"

flyer_middel.jpg

 

 

Lees 1986 keer
Meer in deze categorie: « Nieuws week 50 Nieuws week 51 »