vrijdag, 19 januari 2018 21:29

Wat gaan we zondag 21 januari 2018 doen.

  • Finale wedstrijd Aalten zondag 21 januari 2018.
  • Wat gaan we zondag 21 januari 2018 doen.
  • Veldtoertochten in de buurt.

Finale wedstrijd Aalten zondag 21 januari 2018.

Zondag gaan we in Aalten al weer op voor de laatste wedstrijd in de Fietsenwinkel Ten Tusscher - GOW veldritcompetitie. De meeste klassementen lijken in de plooi maar we weten dat de pechduivel zich achter iedere boom kan verstopt kan hebben. Kortom de kaarten zijn nog niet geschud. 

We gaan de klassementen zo snel mogelijk na de wedstrijden opmaken en uitrijken. In iedere categorie zijn er ZES beker te verdelen en bij de jeugd is er voor iedere renner een herinneringsmedaille. De prijsuitreiking jeugd is om ca 1100uur. De overige categorieën en de uitreiking van de JOKE KROON PRIJS is na de finish van de laatste wedstrijd van ca 13.30 uur.. We zouden het zeer waarderen als er veel wielerliefhebbers aanwezig zouden zijn. Joke Kroon heeft aangegeven dat ze na dit jaar niet meer haar naam wil verbinden aan deze prijs maar we gaan wel door met deze prijs. Over hoe en wat gaan we in het  voorjaarsreces nadenken.  

Wat gaan we zondag 21 januari 2018  doen.

We verzamelen om 9:00 uur in Wichmond om dan kilometers op de weg te maken. Dit in verband met de slechte omstandigheden in het bos.(tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek).

Veldtoertochten in de buurt.

zo 21 jan Rabobank veldtoertocht AFGELAST !!!!! Mountainbiketocht Gasteren F.T.C. Dobberieders 0 / 1   Scan & Go beschikbaar    
zo 21 jan Veldtoertocht 'De hel van Rhenoy' Mountainbiketocht Rhenoy Stichting Wielerronde Rhenoy 27 / 35 / 45   Scan & Go beschikbaar Voorinschrijven mogelijk  
zo 21 jan Poldertocht Mountainbiketocht Aardenburg TC Aardenburg 50   Scan & Go beschikbaar    
zo 21 jan ATB tocht Oss Mountainbiketocht Oss TTC Oss 30 / 45   Scan & Go beschikbaar
Lees 420 keer