zaterdag, 04 mei 2013 13:47

Wat gaan we zaterdag 4 mei en zondag 5 mei 2013 doen!

Zaterdag 4 mei de 61e Ronde van Overijssel.
Training zondag 5 mei vertrek om 9.00 uur in Wichmond.
Zaterdag 11 mei de 38e Rabobank Wielerronde van Wichmond.
Hoe hoog staat Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond in de nieuwe tussenstand in de gemeente Bronckhorst?

 

Zaterdag 4 mei de 62e Ronde van Overijssel.

Rens te Stroet is 5e geworden in de ronde van overijssel die werd gewonnen door zijn ploegmaker bij Piels Tom Vermeer. Een uitstekende prestatie van de ploeg Piels die de hele wedsstrijd de controle over de wedstrijd hadden. Rens was erg goed vandaag. Het is natuurlijk jammer voor hem dat hij niet gewonnen heeft, maar het blijft binnen de ploeg en die overwinning zit er aan te komen!

Training zondag 5 mei vertrek om 9.00 uur in Wichmond.

We verzamelen ons om 9.00 uur in Wichmond (tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek).

Zaterdag 11 mei de 38e Rabobank Wielerronde van Wichmond.

Ook dit jaar is er weer een ronde van Wichmond. De organisatie is in volle gang.  Nu is het aan de leden een dringend verzoek om zich voor deze dag  aan te melden. Ook ouders, vrienden, buren, enz. mogen helpen.
Bij de volgende personen kun je je opgeven en/of sponsors doorgeven Rudi Peters ( tel.0575 - 44 16 78 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Peter Makkink ( tel. 0575 - 46 41 44 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). 

Programma is als volgt:
15:15 uur: "De Rabo Dikke Banden Race" 
15:45 uur Masters 40+ Criterium 55 km
17:30 uur Amateur/Sportklasse Criterium  60 km

 

 Hoe hoog staat Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond in de nieuwe tussenstand in de gemeente Bronckhorst?

 
 
 
Bekijk nu op welke plaats Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond staat in de nieuwe tussenstand van de gemeente Bronckhorst
Beste mensen van Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond,
 
Bekijk nu de nieuwe tussenstand van de gemeente Bronckhorst. Staat Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond nu misschien nog niet op de 1e plaats? Dat kan met een paar stemmen meer zomaar weer anders zijn. Stemmen kan nog tot en met 19 mei 2013 dus roep iedereen nu op om een stem uit te brengen.
 
Wordt Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond de Leukste Sportvereniging van de gemeente Bronckhorst? 
De volgende tussenstand verschijnt op 10 mei 2013, dan volgen er nog 9 spannende dagen waarin er gestemd kan worden. Tot en met 19 mei 2013 23.59 uur kan er gestemd worden. Na 19 mei 2013 zijn de winnaars van de gemeente Bronckhorst bekend: de sportvereniging met de meeste stemmen en de sportvereniging met het hoogste rapportcijfer (dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn!).
 
Heeft Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond al meer dan 50 stemmen?
Er zijn wel minimaal 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en door te gaan naar de finaleronde. Zorg dus in ieder geval dat Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond minimaal 50 stemmen heeft, het zou zonde zijn als Ren- en Toervereniging Vierakker- Wichmond de titel misloopt door net te weinig stemmen... 
 

Lees 1576 keer