vrijdag, 31 mei 2013 21:42

Wat gaan we zondag 2 juni 2013 doen!

  • Training zondag 2 juni vertrek om 9.00 uur in Wichmond.
  • Wedstrijd Rens te Stroet.
  • Wedstrijden Kanjers team.
  • Een training met Jordi.

 

Training zondag 2 juni vertrek om 9.00 uur in Wichmond.
 
We verzamelen ons om 9.00 uur in Wichmond (tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). Maandag 20 mei zijn er district kampioenschap oost, dus zondag morgen even los fietsen en maandag avond geen training.

Wedstrijd Rens te Stroet.

Rens moet  zondag 2 juni in Zeeland rijden in de Ronde van Zeeland Seaports. De start is om 12.30 uur en de finish is om ongeveer 17.00 uur, dan hebben de renners 196.7 km afgelegd.

Wedstrijden Kanjers team.

De kanjers moeten rijden in Roden de ronde het Ronostrand (clubcompetitie) en Ronde van Limburg (vrije wedstrijd)
 
Een training met Jordi.

Een training met Jordi, stuk fanatiek gewerkt veel interval op zijn niveau gedaan. Jordi belde zelf die middag hij had er zin in. Hij stond al in Eerbeek te wachten op mij.

We rijden dan samen via nieuwe IJsselbrug richting Wichmond. Ik doe dan onderweg veel opdrachten aan Jordi geven, een pedaal los de andere 25 omw draaien in 15 seconden. Ook rijden uit het zadel daar gaan we nu extra aandacht aan besteden. In Wichmond heb ik het zadel opnieuw weer hoger gezet hij groeit hard.

Jordi is geslaagd voor het bromfiets certificaat. Knap dit alles in  1 keer.  Hopelijk blijft hij fietsen en gaf zelf ook aan er nog schik in te hebben.

Hij vindt het nog steeds leuk en daar doen we het voor !!!

Gr Rudi

Lees 1630 keer