• Training zondag 21 juni 2015.
  • Bericht van Felix Wolbert over trainings weekend.
  • Vraag om verkeersregelaars voor de FIM rally van de VAMC!

 

Training zondag 21 juni 2015.

Zondag 21 juni 2015 gaan we trainen. We vertrekken om 9.00 uur in Wichmond (tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek).

Bericht van Felix Wolbert over trainings weekend.

Ik heb nog eens gekeken naar de mogelijke data en het weekend van 17 t/m 19 juli lijkt mij het meest geschikt. Zou je dat op de site en mail kunnen zetten? Met de vraag of degene die zich aan willen melden dat doen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 1 juli.

Groeten Felix.

Vraag om verkeersregelaars voor de FIM rally van de VAMC!

De VAMC motor club van Vorden organiseerd de FIM rally in de laatste week van juli. Ze verwachten 1000 motor (toer) rijders in Vorden ! Op de vrijdag 31 juli  is er een parade welke via Zelhem en Steenderen voert naar Zutphen, waar alle motoren op de houtmarkt worden gestald voor bezichtiging. (uiteraard met bewaking)

Voor deze parade op de vrijdag 31 juli hebben ze een behoorlijk aantal (evenementen)verkeersregelaars nodig en ze hebben nu nog een “gat”van ca. 20 verkeersregelaars.

Bericht van de VAMC

Graag hoor ik van jullie of we mogelijk contact mogen maken met verkeersregelaars die jullie ook inzetten bij jullie eigen activiteiten.  In ons geval gaat het met name om   de vrijdagochtend  31 juli van 9.30 – 11.00 uur , daar zitten we met een aantal kruispunten waar we nog geen regelaar hebben staan.

Personen die geen geldig pasje meer hebben kunnen een (eenvoudig) evenementen examen afleggen (binnen 20 min klaar + papieren certificaat als .pdf en te printen )

Werkt als volgt:

Even inloggen op:  https://www.verkeersregelaarsexamen.nl/   

Heeft men nog geen inlog, dan dient men wel een inlog te maken door te registreren.   Je gaat dan allerlei info invullen én geeft een e mail adres op.

Je ontvangt op dit e mail adres een bevestiging van je account.  Vanaf dan kun je inloggen en meteen de code   DEELNFIMBronCCHVADJVVI    “verzilveren”

Je komt dan meteen in het evenement van de FIM Rally 2015 en kunt de training volgen

(is steeds doorklikken, vragen beantwoorden en uiteindelijk examen doen en het document opslaan op je PC en printen [moet je bij je hebben op de dag zelf])

Graag de .pdf van je certificaat naar me opsturen via de mail (niet een harde eis, maar wel makkelijk voor ons)  en we gaan je dan indelen op de route.

Belangrijkste items om aan te denken bij dit evenementen-examen zijn:

·         Eerst eigen veiligheid!

·         Opstelling zichtbaar en veilig voor jezelf

·         Rijdend verkeer heeft meer aandacht nodig en heeft meer reactieruimte nodig

·         Reactiesnelheid  is 1 seconde

·         Personen van 16-18 jaar , alleen in te zetten bij bij voldoende licht en bij verkeer dat niet harder dan 50 km rijdt

·         Alleen stop en oprij signaal geven.  Wijzen naar de bestuurder waarvoor het signaal wordt gegeven

·         Verkeer stil staan voordat nieuw signaal wordt gegeven

·         Juiste wettelijke kleding

·         Geen gebruik van vlaggen!  Alleen als extra lichtkegel en zaklamp (’s avonds)

·         Taak Instructie voor aanvang , aanstelling door gemeente  

 
Ik hoor het graag.

Mochten er personen zijn die het examen het liefst klassikaal doen, op  8 juli (woensdag) gaan we ene examen instructie geven in ons clubhuis te Kranenburg

Clubhuis 't Kontaktpunt
Eikenlaan 2a
7251 LT Vorden (Kranenburg)
Tel.: 0575-556518
buurtschap de Kranenburg is gelegen aan de N319 tussen Vorden en Ruurlo.

Zijn  jullie mogelijke verkeersregelaars al voorzien van een geldig pasje, dan hebben we alleen de naam nodig om door te geven aan de gemeente en is een opleiding natuurlijk niet noodzakelijk.

Ik hoop dat u ons kunt helpen met personen die dit op vrijwillige basis willen doen. Wij verzorgen natuurlijk het natje en het droogje en de kleding.   Alvast hartelijk dank!

Mvg

Jur Ooijman

Lid VAMC  verkeerscommissie FIM Rally 2015 – Vorden       info FIMrally

0575 553495 ( zaak)

0653981207 ( mobiel)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.