Algemene Informatie

054a.jpg

De wielervereniging is opgericht op 9 mei 1977 en aangesloten bij de KNWU. De vereniging is voor eenieder die van wielrennen houdt toegankelijk. De leden zijn voornamelijk wedstrijdrijders en fanatiekere toerrijders, de leden binnen de RTV Vierakker-Wichmond komen uit de gehele Achterhoek.

Er wordt in de zomermaanden getraind op de maandag- en donderdagavond, we vertrekken vanaf 18.30 uur precies tegenover café d’n Olde Kriet midden in Wichmond.

's Zondagmorgens zijn er gezamenlijke trainingen, 's morgens om 9.00 uur, 's zomers rijden we op de weg en in de winterperiode veelal in het veld, in de periode november / maart is er een spinningavond, dit i.s.m. de VRTC de Achtkastelen rijders Vorden.

De RTV Vierakker-Wichmond organiseert in mei een omloop rondom Wichmond en in juni wordt de Ronde van Vorden verreden, ook organiseren wij een veldrit eind december rondom het kasteel Vorden.

De RTV Vierakker-Wichmond organiseert vele club en inter-club wedstrijden, zowel op de weg als in het veld, waaronder tijdritten en clubkampioenschappen.

De RTV Vierakker-Wichmond heeft een site die altijd “up to date” is. Alle activiteiten binnen de vereniging worden hier wekelijks op vermeld.

046a