• Jan Weevers behaalt Brons op NK Mountainbike 2015.
  • Zomer in Gelderland / Editie Wichmond (en Vierakker)

 

Jan Weevers behaalt Brons op NK Mountainbike 2015.

18 Juli werden de eerste wedstrijden gereden op het Nederlands Kampioenschap Mountainbike 2015. Snow World Zoetermeer was het decor, het parcours bestond uit steile klimmen en afdalingen die elkaar in snel tempo opvolgden.
Bij de klasse Masters 40+ was Maikel Govaarts de grote favoriet; hij heeft dit seizoen maar liefst al 4 overwinningen in zijn klasse op zijn naam staan.
Jan Weevers uit Hengelo Gld, lid van RTV Vierakker-Wichmond, kwam er om zijn titel te verdedigen; hij was maar liefst de laatste 3 edities steeds de Nederlands Kampioen in de klasse Masters 40+ geworden.
Het was echter Patrick Jansen uit Wageningen die de snelste was en afgetekend wist te winnen. Een prestatie waar hij zelf nog het meest van stond te kijken. Michael Govaarts werd 2e en Jan Weevers 3e, wel een podiumplek en een prima prestatie maar Jan mag dit jaar niet meer in de rood-witte-blauwe kampioenstrui rijden.

Zomer in Gelderland / Editie Wichmond (en Vierakker)

Donderdag 6 augustus 2015
Locatie Sportcomplex Sociï te Wichmond

Wichmond en Vierakker , twee prachtige plaatsen die in één adem worden uitgesproken.
Een grote saamhorigheid, het ouderwetse “naoberschap” dat in deze tijd meer een vanzelfsprekendheid is dan een historisch begrip. In al onze bescheidenheid mogen we zeggen dat we in een mooi stukje Nederland wonen.

Donderdag 6 augustus zetten wij onze bescheidenheid aan de kant.
Dit doen wij door Wichmond en Vierakker als mooiste plaats van de provincie op de kaart te zetten in het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland.
Deze uitdaging wordt aangegaan door Team Wichmond. Dit team bestaat uit Cordrik van der Meulen, Martijn Tromp, Roy Weetink, Sandra Weetink, Reind Krijt, Henny Krijt, Winanda Eggink Tijssen, Niels Attema, Wim Regelink en Evelien Snijders.
Omroep Gelderland zal het team de gehele dag volgen tijdens het uitvoeren van opdrachten. Dit gebeurt door middel van weblog, radio en ’s avonds “live” op tv (met daarna ieder uur herhaald).

Tevens kunnen wij deze dag prijzengeld verdienen voor een goed doel.
Het goede doel van Wichmond en Vierakker is het Oranjecomité van deze gemeenschap. Te besteden aan de nieuwe kinderspelen en de ouderenavond tijdens de feestweek.

Om zoveel mogelijk geld te winnen, moeten wij (met jullie hulp) verschillende opdrachten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een decor, bedenken/uitvoeren van een scène voor de uitzending, minimaal 300 personen publiek tijdens de uitzending en een parade met het beste van Wichmond en Vierakker. Met name deze parade is een mooie manier om uw vereniging, groep of wat het mag zijn, op de kaart te zetten

Voor opgave en/of meer informatie met betrekking tot Zomer in Gelderland in Wichmond, donderdag 6 augustus, neem dan contact op met één van de, hierboven genoemde, teamleden of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vr. groeten Team Wichmond (Zomer in Gelderland)