• Clubkampioenschappen veldrijden 5 december 2015 gaat niet door!
  • Crossen aankomend weekend van Thijs van Amerongen.
  • GOW Wierden 6 december 2015
  • Training zondag 6 december 2015.
  • Veldtoertochten in de buurt.
  • 13e Rabo kasteelcross Vorden, Maandag 28 December 2015.

 

Clubkampioenschappen veldrijden 5 december 2015 gaat niet door!

Wegens te weinig belangstelling van de renners gaat 5 december het clubkampioenschappen veldrijden niet door! We betreuren het zeer voor de renners die zich wel op hebben gegeven, maar het aantal renners was te weinig om het door te laten gaan.

Crossen aankomend weekend van Thijs van Amerongen.

Noordvlees van Gool in Essen zaterdag 5 december 2015.
Deze wedstrijd telt mee voor het Bpost bank trofee en is de vierde wedstrijd van het klassement. De veldrit wordt live uitgezonden op Sporza en begint om 15:00 uur.

Vlaamse Druivencross in Overijse zondag 6 december 2015.
Dit is een internationale cross zonder klassement. De veldrit wordt live uitgezonden op Sporza en begint ook om 15:00 uur.
Thijs zal beide wedstrijden rijden.

GOW Wierden zondag 6 december 2015.

Na diverse nationale veldritten en het NK veldrijden voor de jeugd is Wierden na jaren weer terug met een GOW op Het Lageveld. Zondag 6 december strijkt het hele cyclocrosscircus neer op het prachtige park met snelle grasstroken, strand en singletracks.De plaatselijke cross-legende Riny Pleij is betrokken bij het uitzetten van het parkoers. Door het wegvallen van de cross van Vorden, leek het hem wel een goed idee, en een mooie uitdaging, om dan zelf maar een cross te organiseren.

Het recreatiepark Het Lageveld (aan de weg Wierden-Vriezenveen)
Adres: Vriezenveenseweg 57, 7641PE Wierden.

Training zondag 6 december 2015.

Zondag 29 december 2015 gaan we naar Vorden om daar de veldtoertocht van de VRTC de Achtkastelenrijders te rijden. Om ongeveer 9:00 uur vertrek vanuit Vorden.

Veldtoertochten in de buurt.

Datum Naam tocht  Soort tocht  Plaats Vereniging  Km's
zo 6 dec HezingerGrens Classic Mountainbiketocht Nutter (Bij Vasse) WTC Geesteren 30 / 45 3 sterren3 sterren3 sterren Scan & Go beschikbaar    
zo 6 dec Grote Veldrit Mountainbiketocht Vorden Achtkastelenrijders 30 / 45 2 sterren2 sterren Scan & Go beschikbaar    
zo 6 dec De Pedaleurs Cross Mountainbiketocht Malden Toerclub De Pedaleurs 35 / 45 1 ster Scan & Go beschikbaar    

 

13e  Rabo kasteelcross  Vorden, Maandag 28 December 2015.

 Beste Crossliefhebbers.

Voor de 13e keer de Rabo kasteelcross in Vorden, hopelijk volgen er nog meer, de organisatie had als doel ooit een N.K. hier te kunnen organiseren, wij RTV organisatie hebben dit nog steeds in gedachten al is voor ons wel duidelijk dat de sponsoring per jaar moeilijker wordt helaas, hopelijk krijgt de Rabo kasteelcross een eerlijke kans van de KNWU. 

Dit is uiteindelijk een uitdaging voor de R.T.V. Vierakker/Wichmond, zeker voor ons R.T.V. lid en Professioneel-crosser Thijs v Amerongen, een NK in Vorden.

Natuurlijk zijn we blij met grondeigenaren en iedereen die hun medewerking weer hebben toegezegd, het is voor ons als organisatie belangrijk dat ze dit ook blijven doen, zonder deze medewerking is er geen cross mogelijk. De sponsors worden ook bedankt , we hebben er meer moeten benaderen dit jaar en hopelijk komt deze 13e cross ook financieel zo weer rond.

Ook dit jaar weer extra aandacht  aan de prominenten cross vele bekende namen uit regio zullen hier aan de start verschijnen, met als grote doel het “ Indoor sport Vorden kampioenschap van Brockhorst “ er zullen vele soorten renners door elkaar rijden meer en minder getraind in het cross werk.

Twee weken voor de NK gaan de renners zich hier in Vorden nog even grondig testen, het zal zeker leiden tot een stel spannende wedstrijden met uiteraard de sterksten op het podium, met de bloemen en de kussen van de Ronde Miss.

Verder bedanken wij het Geldersch Landschap, Gemeente Bronckhorst, Waterschap Rijn en IJssel en natuurlijk ook HR Harmsen van het Pensioen Perspectief voor hun medewerking.

Ook dank aan de Buurtbewoners, VV. Vorden, EHBO, en alle medewerkers, zonder hen is deze cross niet mogelijk.

Veel kijkplezier toegewenst, namens de crosscommissie R.T.V. Vierakker / Wichmond.

 Rudi Peters.

                           PS.  De RTV Vierakker/Wichmond,   wenst een ieder een gezond en sportief 2016.

 Kijk eens op de RTVVW site;   www.rtvvierakkerwichmond.nl

  Elke Sponsor kan gratis als dank een hapje en een drankje komen halen deze dag in de RTV tent op het veld.