• Zaterdag 5 maart de Ster van Zwolle de openings klassieker voor elite renners.
  • Trainings wedstrijden zaterdag 5 en zondag 6 maart in de SIJC competitie en Enter.
  • Training zondag 6 maart 2016.
  • Trainings weekend RTV!

 

Zaterdag 5 maart de Ster van Zwolle de openings klassieker voor elite renners.

Zaterdag 5 maart is de Ster van Zwolle traditiegetrouw de openingswedstrijd van het wegseizoen in Nederland. De Ster is dit jaar de enige UCI klassieker in de Topcompetitie. Naast de Ster van Zwolle maken acht nationale koersen deel uit van deze competitie. De eindwinnaar krijgt ook dit jaar weer een profcontract aangeboden bij Roompot oranje Peloton. Aan de Topcompetitie wordt deelgenomen door alle 7 Nederlandse continental ploegen, aangevuld door de 10 beste clubs uit de Clubcompetitie van 2015 en 3 ploegen met een wildcard. Voor de Ster is het deelnemersveld aangevuld met de volgende continentale ploegen, Leopard Pro Cycling uit Luxemburg, Riwal Platform Cycling Team uit Denemarken, Team Coop-Oster Hus uit Noorwegen, Team 3M uit België, BMC Development Team uit de USA en Lotto Soudal U23 uit België. Ook Rens te Stroet (RTV Vierakker-Wichmond) rijdt de Ster.

Trainings wedstrijden zaterdag 5 en zondag 6 maart in de SIJC competitie en Enter.

De wedstrijden SIJC competitie in maart klik hier.
Voorjaarswedstrijden in Enter in maart klik hier. 

Training zondag 6 maart 2016.

Zondag 6 maart 2016 gaan we trainen op de weg. We verzamelen om 9:00 uur in Wichmond (tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). We kunnen dan naar Doetinchem gaan om daar een wedstrijd te rijden voor die gene die dat wil. Dit is de eerste wedstrijd voor de SIJC competitie.

Trainings weekend RTV!

Hallo RTV’ers,

Van zaterdag 12 maart t/m zondag 13 maart zal ik een trainingsweekend voor jullie organiseren (in het kader van mijn cursus wielertrainer 3). Voor dit trainingsweekend worden jullie zaterdag om 10:00 verwacht bij het ARX theater in Wolfersveen (Ruurloseweg 38a, Zelhem). De planning is dat we zaterdagochtend een duurtraining van +-3 uur gaan doen. Bij terugkomst is er de mogelijkheid om te douchen en zullen jullie van eten worden voorzien. Vervolgens zal ik iets vertellen over ongewenst gedrag in de sport, waarna we ons klaar zullen maken voor de middagtraining; een krachtgeorienteerde fietstraining. Na deze training hebben jullie weer de mogelijkheid te douchen. Dat is het programma voor zaterdag 12 maart (dus excl. overnachting). Zondag 13 maart spreken we af om 09:00 bij de vaste stek in Wichmond (tegenover D’n Olde Kriet) om vervolgens de SIJC trainingswedstrijd in Zutphen te rijden. Geef je voor 5 maart op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als je geïnteresseerd bent. Geef ook aan of je zaterdag, zondag of beide dagen aanwezig bent. De kosten voor zaterdag zijn 5 euro. Denk aan 2 fietsoutfits en een handdoek als je zaterdag komt!