• GOW Eibergen zaterdag 10 november 2018.
  • Training zondag 11 november 2018.
  • Clubkampioenschappen veldrijden op 25 november 2018.
  • Spinning RTV in samenwerking met de VRTC.

GOW Eibergen zaterdag 10 november 2018.

Zaterdag trekt het Fietsenwinkel Ten Tusscher-GOW peloton naar Eibergen. Op het clubparcours van de Stofwolk zal een selectief parcours liggen.

Training zondag 11 november 2018.

We gaan een eigen veldtocht rijden. Om 9:00 uur vertrekken vanaf Wichmond (tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek).

Clubkampioenschappen veldrijden op 25 november 2018.

Op 25 november tussen 9:00 en 13.00 uur houden we weer bij de ETP Zutphen de clubkampioenschappen veldrijden/mtb. Dit doen we weer in samenwerking met de ETP. Nadere starttijd volgt.

Spinning RTV in samenwerking met de VRTC.

Beste leden van de RTV Vierakker-Wichmond,

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om tijdens de spinning periode (van november t/m maart)
tegen een gereduceerd tarief uitgebreider gebruik te maken van de sportmogelijkheden van Indoor Sport Vorden. Neem hiervoor contact op met Jaap Hesselink.
Verzoek aan een ieder die gebruikt maakt van de spinning lessen aangeboden door de RTV en VRTC om je pasje van Indoor Sport mee te nemen.
Verder vragen we van elke deelnemer aan de spinning lessen een bijdrage van 5 EURO om de instrcteur aan het einde van onze spinning periode een blijk van waardering te kunnen overhandigen.
Henk Arfman zal dinsdag avond aanwezig zijn om het een en ander in ontvangst te neme en te registreren. We beginnen om 20:30 uur tot 21:30 uur.
Tot ziens allemaal op dinsdag 6 november.

Adres: Overweg 16, 7251 JS Vorden
PS: denk om een handdoek en een bidon.