• Training zondag 13 september 2020.
  • Training donderdag 17 september 2020.
  • Pers bericht.

Training zondag 13 september 2020.

Zondag om 9:00 uur training vanaf onze vaste startplek in Wichmond (tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). Graag even opgeven bij Martin. Kom niet als je ziekjes bent.

Training donderdag 17 september 2020.

Donderdag gaan we trainen voor de ploegentijdrit NCK. De training start vanaf onze vaste startplek in Wichmond  op de normale tijd 18:30 uur(tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). Graag even opgeven bij Martin. Kom niet als je ziekjes bent. Na een aantal jaren het centrum van Dronten te hebben bezocht is er nu voor gekozen om een nieuwe start/finishlocatie te kiezen. Dit jaar zullen we op een totaal vernieuwd parcours gaan strijden om de nationale titels. Startend vanaf het terrein van Flevonice rijden de renners in de richting van Lelystad Airport om uiteindelijk weer te finishen in de buurt van Flevonice. De lengte van het parcours is 48 kilometer voor de A ploegen. Het NCK is op zaterdag 3 oktober 2020. Voor meer info klik hier.

Pers bericht.

Jansen wint Snelle Man tijdrit op de Varsselring.

Koen Jansen uit Baak heeft op 27 augustus de Snelle Man tijdrit op de Varsselring gewonnen. Hij won de tijdrit van RTV Vierakker-Wichmond in een tijd van 19 minuten en 58 seconden. De renners moesten 3 ronden op de Varsselring af te leggen, wat goed is voor 14.5 kilometer. Martin Weijers uit ’s Heerenberg finishte als tweede, met een tijd van 21 minuten en 15 seconden. Het podium werd gecompleteerd door Peter Makkink uit Hengelo in een tijd van 21 minuten en 41 seconden.

De Snelle Man tijdrit is een voorbode voor het Nederlands Club Kampioenschap (NCK) dat op 3 oktober verreden wordt in Biddinghuizen. De medailles zullen verdeeld worden op een geheel nieuw parcours: er wordt gestart en gefinisht bij Flevonice. Voorgaande jaren lagen start en finish in Dronten. Het parcours telt 48 kilometers.

Op 27 december staat de jaarlijkse Kasteelcross in Vorden op de agenda. RTV Vierakker-Wichmond, de organiserende vereniging, hoopt dat de cross door kan gaan in deze onzekere tijden. Vooralsnog staat het evenement in Vorden op de agenda bij de wielerunie.