• Training zondag 27 september 2020.
  • Laatste training op maandag 28 september 2020.
  • Laatste training op donderdag 1 oktober 2020.

Training zondag 27 september 2020.

Zondag om 9:00 uur training vanaf onze vaste startplek in Wichmond (tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). Graag even opgeven bij Martin. Kom niet als je ziekjes bent.

Laatste training op maandag 28 september 2020.

De laatste maandag trainingen om 18:30 uur vanaf onze vaste startplek in Wichmond (tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). Graag even opgeven bij Martin. Kom niet als je ziekjes bent. In verband met snelle duisternis s'avonds zijn lamjes op de fiets aan te bevelen. 

Laatste training op donderdag 1 oktober 2020.

Donderdag gaan we voor de laatste keer trainen voor de ploegentijdrit NCK. De training start vanaf onze vaste startplek in Wichmond  op de normale tijd 18:30 uur(tegenover "D'n Olde Kriet" we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). Graag even opgeven bij Martin. Kom niet als je ziekjes bent. Na een aantal jaren het centrum van Dronten te hebben bezocht is er nu voor gekozen om een nieuwe start/finishlocatie te kiezen. Dit jaar zullen we op een totaal vernieuwd parcours gaan strijden om de nationale titels. Startend vanaf het terrein van Flevonice rijden de renners in de richting van Lelystad Airport om uiteindelijk weer te finishen in de buurt van Flevonice. De lengte van het parcours is 48 kilometer voor de A ploegen. Het NCK is op zaterdag 3 oktober 2020. Voor meer info klik hier.