• De Kasteelcross Vorden gaat niet door.
  • Cross training zondag 1 november 2020.
  • Online cheque uitreiking Rabo ClubSupport.
  • Ook de spinning lessen vervallen.

De Kasteelcross Vorden gaat niet door.

De Kasteelcross zondag 27 december a.s. in Vorden is afgelast. Evenementen zijn op dit moment verboden en er is nog geen zicht op wanneer die weer doorgang kunnen vinden. Dat is erg jammer, maar begrijpelijk in deze moeilijke tijd. De Covid-19 besmettingen grafiek lijkt wat af te vlakken, maar is nog zeker niet op zijn retour. Probeer zo goed mogelijk aan alle richtlijnen te voldoen en geen risico's opzoeken. De zorg in de ziekenhuizen kunnen het amper aan en draaien op volle toeren, terwijl er vele zorgmedewerkers zelf ziek thuis zitten.

Cross training zondag 1 november 2020.

Als je zondag mee wilt dan voor zaterdag 20:00 uur doorgeven aan Martin. Martin gaat eventueel groepen maken en zal dit terug communiceren wie waar moet staan met zijn/haar groep. Hebben we voor as zaterdag  20:00 uur geen opgave van jou ontvangen dan mag je zondag morgen niet mee en moet je zondag voor jezelf gaan fietsen.

Online cheque uitreiking Rabo ClubSupport.

Ontdek 5 november wat er op de RTV Vierakker-Wichmond cheque staat! Het einde van Rabo ClubSupport 2020 is in zicht. In de app stuur ik woensdag een mee kijk link om op donderdag 5 november om 20.00 uur onze RTV Vierakker-Wichmond cheque te kunnen onthullen!

Ook de spinning lessen vervallen.

Door de nieuwe regels komen ook de spinninglessen te vervallen. Jammer, maar begrijpelijk.