Trainingen RTV Vierakker-Wichmond.

Helaas gaat het nog niet goed met de Covid-19 besmettingen en moeten ons nog steeds aan de richtlijnen van de overheid houden. Dus we mogen met niet meer dan 2 renners trainen. We hebben besloten dat een renner niet alleen wil fietsen hij of zij zelf een maatje zoekt. Dit blijft van kracht hoe vervelend dit ook is en hoe graag we weer in groepen van meer dan 2 personen willen fietsen. Hou vol en hopen dat we snel gevaccineerd worden zodat we weer in grotere groepen kunnen fietsen en wedstrijden kunnen rijden.

Dankbetuiging aan bestuur en leden van de RTV Vierakker- Wichmond.

We hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd tijdens de ziekte van mijn man, en onze vader Jan Hermsen. Een ieder koos hiervoor zijn eigen manier, een kaart, een telefoontje, een bloemetje, een persoonlijk bezoekje aan huis, daarvoor dank. Dit heeft het afscheid wel heel bijzonder gemaakt. Het bestuur en leden en partners hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons te condoleren en om herinneringen aan Jan op te schrijven, zowel per brief, per kaart en bij de condoleance. We willen ze samenvatten en met jullie delen.

Jan bedankt voor:

De vele liters verse koffie die jij met de broodjes rondbracht bij alle rondes van de RTV, Wichmond, Baak, Steenderen, Henglo, Vorden, Warnsveld,

Altijd de handen uit de mouwen gestoken bij uitzetten en opruimen na de wedstrijden,

Geen woorden maar daden,

RTV weekendje uit met jong en oud, en je ging met ons naar de discotheek,

Samen naar de cross

Clubkampioenschappen in Gieten en Sappermeer, en jij was erbij.,

Na afloop een Barbecue bij jullie onder de carport, met muziek van Herman en Karel,

Fijne samenwerking binnen het bestuur,

Tent opzetten voor de NK bij Kasteel Vorden,

Snelle man en Grotenhuistrofee, met koffie en kruidkoek,

Weekend NK in Hoogerheide , renners aanmoedigen,

Hart voor de vereniging,

Zorg voor de dranghekken,

RTV -weekendje in Nuth bij Tante Annie en Ome Loek,

Het is voor ons bijzonder te mogen zien en horen wat Jan voor de club heeft betekend , de club waar hij van hield, en zelf ook veel herinneringen aan had. Wij danken jullie daarvoor en zullen nog vaak aan die warmte terugdenken.

Fam.Hermsen