Training zondag 30 oktober 2022 met crossfiets of ATB!!!!!

Zondag 30 oktober 2022 gaan we om 8:30 uur weg met de crosser of ATB voor een toertocht in Hoog Keppel (tegenover "D'n Olde Kriet", we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). De start van deze veldtoertocht is vanaf Eetcafé “De Veldhoek” in de Veldhoek. Hier vertrekken we om ± 9:00 uur.

Onze kasteelcross is op 8 januari 2023.

De cross in Vorden is dit jaar niet tussen kerst en oud en nieuw. Er was geen goede datum te prikken in die week, dus het wordt 8 januari. Zet al vast in je agenda!!!!! We gaan dan op 7 januari opbouwen, 8 januari cross en 9 januari opruimen. We hebben dan veel mensen nodig voor hulp!!!!!!!

Beste leden van de RTV,

Vanaf dinsdag 1 november a.s. is het weer mogelijk om spinning lessen te volgen,  dit is gratis voor RTV leden i.s.m. de VRTC, van 20.00 uur tot 21.00 uur bij Indoor Sport Vorden.
Wij worden dan bij een andere groep ingedeeld, zodat er max. 12 leden van de VRTC aan de lessen kunnen deelnemen. Gezien de belangstelling het afgelopen jaar zal dat geen probleem zijn.
Echter geldt wel wie het eerst komt het eerst maalt.
Mocht alles bezet zijn dan is de de mogelijkheid om in de fitnessruimte aan je conditie te werken.
Uiteraard hopen wij, omdat de lessen nu op de dinsdagavond zijn, dat de spinning lessen goed bezocht worden.
Om aan het eind van het spinning seizoen de docent een attentie aan te kunnen bieden vragen we een eenmalige bijdrage van 5 euro, bij de eerste les te voldoen bij een van de bestuursleden 
We rekenen op jullie,