Zondag 29 januari 2023 finale GOW Aalten

De laatste wedstrijd van de GOW is weer in Aalten. Nadat corona een paar jaar spelbreker is geweest wordt er dit jaar wel de finale gereden in Aalten. Er zal weer volop strijd geleverd worden voor de laatste punten voor het klassement.

Training zondag 29 januari 2023 met crossfiets of ATB!!!!! 

Zondag 29 januari 2023 gaan we om 9:00 uur weg met de crosser of ATB voor een eigen tocht (tegenover "D'n Olde Kriet", we staan daar onder het afdak bij Zeevalkink de wel bekende R.T.V. stek). Graag even aanmelden of je mee gaat.

Beste leden van de RTV,

Vanaf dinsdag 1 november a.s. is het weer mogelijk om spinning lessen te volgen,  dit is gratis voor RTV leden i.s.m. de VRTC, van 20.00 uur tot 21.00 uur bij Indoor Sport Vorden.
Wij worden dan bij een andere groep ingedeeld, zodat er max. 12 leden van de VRTC aan de lessen kunnen deelnemen. Gezien de belangstelling het afgelopen jaar zal dat geen probleem zijn.
Echter geldt wel wie het eerst komt het eerst maalt.
Mocht alles bezet zijn dan is de de mogelijkheid om in de fitnessruimte aan je conditie te werken.
Uiteraard hopen wij, omdat de lessen nu op de dinsdagavond zijn, dat de spinning lessen goed bezocht worden.
Om aan het eind van het spinning seizoen de docent een attentie aan te kunnen bieden vragen we een eenmalige bijdrage van 5 euro, bij de eerste les te voldoen bij een van de bestuursleden 
We rekenen op jullie,