Training zondag 10 december 2023 met crossfiets of ATB!!!!!

Zondag 10 december 2023 gaan we met de crosser of ATB een toertocht in Vorden rijden. De start van deze veldtoertocht is vanaf Sportpark voetbalvereniging Vorden Oude Zutphenseweg 11. Hier vertrekken we om ± 9:00 uur.Graag even aanmelden of je mee gaat vanaf Vorden.

Pers bericht Kasteel cross:

Kasteelcross 2023

RTV Vierakker-Wichmond organiseert in 2024 twee wielerwedstrijden

 

WICHMOND - Voor 2024 heeft RTV Vierakker-Wichmond zich weer hard gemaakt om twee wedstrijden op de kalender van de KNWU te krijgen. Op 7 januari, één week voor het NK veldrijden, strijden er in het veld plusminus 300 renners in uiteenlopende categorieën rond het kasteel van Vorden. Veel renners, dames en heren, van junioren tot amateurs zullen vechten voor de ereplaatsen en hun benen voor het NK willen testen. Iets later in het jaar, op 26 mei, staat ‘de Hel van Boak’ in Baak voor de tweede keer op de kalender. Deze wegwedstrijd bood in de eerste editie in 2022 veel spektakel. Hier zal de fraaie 1,3 kilometer lange klinkerstrook met de bijnaam ‘de Hel van Boak’ wederom als scherprechter dienen.

Op dit moment is de organisatie erg druk met de laatste zaken rond de cross. Denk hierbij aan ‘de laatste puntjes op de i’ qua vergunningen, het afstemmen van wedstrijdeisen van de KNWU en de logistiek rondom het parcours. Alles gaat voorspoedig en niks lijkt meer in de weg te staan van een geslaagde editie. “Het is erg fijn om wederom te merken dat vele lokale bedrijven het initiatief van de RTV waarderen en hun steun betuigen door een financiële bijdrage te doen”, aldus een enthousiast bestuurslid van de fietsclub uit Wichmond. Vooral trots is de club op de inmiddels bijna veertig jaar dat Peters uit Zutphen als sponsor aan de club verbonden is. Waarschijnlijk zijn er weinig clubs in Nederland die zo lang de steun van eenzelfde sponsor genieten.